Мер Рубіжного виявився зрадником \ фото REUTERS

У Луганській області серед голів громад опинилися чотири зрадники: в Рубіжному, Міловому, Марківці та Станиці Луганській.

Про це повідомив голова Луганської ОДА (ОВА) Сергій Гайдай у Facebook.

"Серед голів громад маємо чотирьох зрадників у Рубіжному, Міловому, Марківці, Станиці Луганській. На цих людях після перемоги побачимо, як працює закон про колаборантів", - зазначив Гайдай.

Відео дня

В ефірі телемарафону на запитання про мера Рубіжного, який втік і показує відео про нібито українських "нацистів", Гайдай відповів, що випадки колабораціонізму – не часті, поодинокі.

"Є у нас приклади, на жаль, в Станиці Луганській, в Марківці і в Міловому. Решта керівників територій або виїхали, або залишилися на території, але не співпрацюють з окупантами – просто займаються гуманітарними питаннями", – додав глава ОВА.

Нагадаємо, 1 квітня стало відомо, що мер Рубіжного Сергій Хортів зрадив Україну і перейшов на бік російських окупантів. У мережі опублікували відео, в якому Хортів у стилі російської пропаганди називає ЗСУ "нацистами" і закликає скласти зброю.

Майже з перших днів війни з ним не було зв'язку, тому 4 березня голова Луганської ОДА Сергій Гайдай призначив керувати Рубіжним голову Сєвєродонецької РДА Романа Власенка.

Вас також можуть зацікавити новини: