У Маріуполі окупанти змушують фермерів безплатно працювати, поділився радник мера міста / фото ua.depositphotos.com

У Маріуполі фермерів змушують віддавати увесь врожай і земельні ділянки та майже безкоштовно працювати на окупантів.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"Кріпацтво. Кожне одночасне повернення до Маріуполя та Маріупольського району російських кураторів Дмитра Сабліна (депутата Держдуми Росії, куратора окупації Маріуполя - УНІАН) та Петра Іванова (екс-депутата Маріупольської міської ради - УНІАН) - не просто так", - зазначив він.

Відео дня

За словами радника мера, цього разу під удар потрапили фермери, які не евакуювались.

"Тепер від маріупольських фермерів вимагають не просто зібрати та віддати у власність "молодій республіці" весь врожай. За допомогою безперечного аргументу - російської зброї - їх примушують підписати юридичні папери про безоплатну передачу права власності на земельні ділянки та майно людям, яких вказує Іванов", - розповів Андрющенко.

На його думку, особливий цинізм полягає в тому, що після цього фермерам заборонено евакуюватися.

"І вони зобов’язані працювати за наймом в рекетирів майже безкоштовно. Так виглядає сучасне кріпацтво Росії", - підкреслив він.

Нагадаємо, РФ рано вранці 24 лютого вдерлася на територію України. Супротивникові вдалося взяти під контроль Маріуполь. Через загарбників у місті загинули понад 20 тисяч осіб.

20 липня Петро Андрющенко повідомив, що у місті вороги повністю зупинили ексгумацію тіл, тепер її проводять лише за гроші, і почали збільшуватися стихійні кладовища.

Вас також можуть зацікавити новини: