Що сьогодні відбувається в Миколаєві? / фото ДСНС

Почалася нова доба боротьби захисників Миколаєва та області з російськими загарбниками, які намагаються атакувати місто.

УНІАН розповідає в режимі онлайн про ситуацію в Миколаєві та області в суботу, 23 квітня 2022 року.

21:56 Співробітники комунальних підприємств Миколаєва ліквідують наслідки ворожого обстрілу в одному з мікрорайонів міста. Дякуємо за вашу працю 🙏

Відео дня
Головні новини Миколаєва за сьогодні: що відбувається в місті 23 квітня

21:12 Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив про підвищену активність безпілотників. Рекомендує залишатися вдома.

20:22 Для миколаївців привезли 27 тисяч ємностей: їх із водою роздають у Центральному районі У Миколаєві волонтери та представники бізнесу об'єдналися, щоб допомогти городянам із водою. "Працівники МКП "Миколаївводоканал" спільно з гуманітарним штабом Центру підтримки бізнесу в Миколаєві вже 12-й день злагоджено працюють. Волонтери надали 27 000 ємностей об'ємом 5 л, комунальники набирають воду зі свердловини у мкр. Матвіївку спільно завантажують та розвозять мешканцям Центрального району. За день це коло повторюється неодноразово. Завдяки злагодженій роботі всіх небайдужих, ми вистоємо та отримаємо перемогу!" – сказано у повідомленні.

Головні новини Миколаєва за сьогодні: що відбувається в місті 23 квітня

19:43 У Комендатурі оборони Миколаєва пояснили, навіщо РФ використала стару протикорабельну ракету для удару по місту Ранковий удар по одному з мікрорайонів Миколаєва було завдано з території Криму старою крилатою ракетою Х-35. Комендатура сил оборони Миколаєва припускає, що РФ закінчуються запаси сучасних зразків озброєння, тому її війська використовую старі. При цьому ракети подібного типу малопомітні для ППО через невеликий розмір і низьку висоту польоту.

19:04 Сьогодні вранці російська крилата ракета потрапила у Миколаєві до приміщення кафе. Крім закладу, також постраждали і сусідні багатоповерхові будинки.

17:03 У Миколаєві святити паски "наперед" прийшли одиниці Враховуючи, що час настання комендантської години сьогодні було змінено – не з 21:00, як було до цього, а з 19:00 – Миколаївська єпархія Православної церкви України (ПЦУ) оголосила своїм парафіянам, що нічне богослужіння цього разу скасовується, але освятити паски вони зможуть "наперед" - з 15:00 до 17:00. При цьому є освячені паски можна буде після опівночі.

Головні новини Миколаєва за сьогодні: що відбувається в місті 23 квітня

16:07 Комендантська година у регіонах України у Великодню ніч.

Головні новини Миколаєва за сьогодні: що відбувається в місті 23 квітня

15:14 Голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва повідомила: "За 23 квітня на Миколаївщині поранення отримали 8 людей. Загалом, станом на ранок 23 квітня, в миколаївських лікарнях перебувають 192 людини, які постраждали від атак військових Російської Федерації на Миколаївщину".

13:07 У Миколаєві оголошено повітряну тривогу! Усі в укриття!

12:37 23 квітня, з 15 до 17 години, миколаївці матимуть змогу освятити паски наперед. Нічну службу в місті скасувала у зв'язку з комендантською годиною.

11:37 Мікрорайон Миколаєва Намив був обстріляний військовими Російської Федерації вранці 23 квітня. За попередніми даними це ракета типу "Калібр".

11:00 Повідомляють про вибухи у Миколаєві. Всі в укриття!

10:34  Знайомитеся, це Макс. Це — трофейна бельгійська вівчарка, яку прихистили нацгвардійці на Миколаївщині. Раніше її господарями були солдати Росгвардії – окупанти кинули її, коли тікали. Новий власник собаки — нацгвардієць з позивним "Ріддік".

Головні новини Миколаєва за сьогодні: що відбувається в місті 23 квітня

09:40 Миколаїв. 09:40, 23 квітня:

05:35 у місті прогримів потужний вибух. Що саме і де було підірвано поки що не повідомляється. Жителів міста наполегливо просять не виходити з укриття.

01:45 був на відбій тривоги, проте вибухи тривали.

01:23 у місті було оголошено повітряну тривогу.

Раніше повідомлялося, що ситуація в Херсонській і Миколаївській областях на півдні України залишається стабільно напруженою.

Вас також можуть зацікавити новини: