Проти Володимира Путіна необхідно боротися на різних "фронтах", вважає Леонід Волков / скріншот

Соратник російського опозиціонера Олексія Навального (відбуває термін в РФ) Леонід Волков вважає, що перемога над російським диктатором можлива у разі спільної боротьби проти нього на різних "фронтах".

Волков у неділю, 4 червня, під час акції на підтримку Навального у Вільнюсі на Ратушній площі (сьогодні опозиціонеру виповнилося 47 років) розповів про ключ до перемоги над диктатором, повідомляє Telegram-канал "DW Главное".

"Ключ до перемоги над Путіним полягає у тому, щоб кожен на своєму місці робив те, що він може. Ось ...ми спілкуємося з росіянами. Західні країни мають розвивати свою санкційну політику... я не вірю, що Путіна переможе тільки перемога ЗСУ у збройному протистоянні...", - сказав він.

Відео дня

Цікаві новини Росії - сьогодні це варто знати

На початку червня Володимир Путін на нараді з постійними членами Ради Безпеки РФ поскаржився, що "недоброзичливці" намагаються "розгойдати ситуацію" всередині країни.

До цього російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) стверджував, що ватажок російської приватної військової компанії "Вагнер", "кухар" Путіна Євген Пригожин готується до перевороту.

Пізніше путінський "кашевар" говорив, що "вагнерівці" не готуються до перевороту. Також Пригожин пригрозив росіянам "вазеліновою корекцією".

Вас також можуть зацікавити новини: