Ворог вчергове обстріляв Дніпропетровщину / t.me/dnipropetrovskaODA

Вночі окупанти вчергове обстріляли два райони на Дніпропетровщині.

Про це у своєму Telegram повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Ніч була гучною... Російська армія обстріляла два райони області - Нікопольський та Криворізький. Нікопольський атакували тричі за ніч. По нічному Нікополю ворог зробив 8 пострілів зі ствольної артилерії. У місті понівечені 6 приватних будинків, автівки та газогін. Люди неушкоджені. По Червоногригорівській громаді росіяни скерували 40 снарядів з "Градів". Пошкоджене місцеве підприємство та лінія електропередач. Російські снаряди поцілили й у недавно відремонтовану Нікопольську трасу - там утворилися вирви. Минулося без загиблих та поранених. По Криворізькому району ворог стріляв з "Ураганів". Під удар потрапила Широківська громада. Без постраждалих та руйнувань", - повідомив він.

Відео дня

t.me/dnipropetrovskaODA

Резніченко також наголосив, що у інших районах області на цю хвилину спокійно.

t.me/dnipropetrovskaODA

Війна в Україні: актуальні дані

Російська війська зосередились на захопленні Донбасу. На Краматорському та Авдіївському напрямках ворог намагається покращити тактичне становище, а ось на Слов’янському – відступив.

Наступи противника відбиті біля Спірного, Залізного, Шумів і Зайцевого. В районі Соледара і Бахмутського бойові дії тривають.

Також бої тривають на Харківському напрямку.

З території Білорусі російський Су-34 16 серпня завдав авіаудару по військовому аеродромі під Житомиром. Особовий склад встиг укритись.

Не припиняються ракетні удари по Одеській області, а також обстріли зі ствольної артилерії по прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей.

Вас також можуть зацікавити новини: