Ситуація у Мелітополі погіршується / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, wikimedia.org

Російські загарбники перетворили тимчасово окупований Мелітополь на суцільний полігон для випробування військових технологій.

Як повідомляє міський голова Іван Федоров, у Мелітополі збирають і тестують дрони й іншу ворожу техніку. Росіяни змушують навіть дітей опановувати безпілотники.

Навколо міста окупанти влаштували тренувальні військові бази. Декілька разів на тиждень містяни чують незрозумілі вибухи та гул.

Відео дня

"Мелітополь, який до окупації славився як черешнева столиця України, ворог зробив "столицею" окупованої частини Запорізької області, адміністративним та логістичним центром, військовою базою, тепер ще й полігоном", - обурився Федоров.

Останні новини з Мелітополя

15 грудня в Мелітополі партизани влаштували епічну диверсію під самим носом ФСБ Російської Федерації. Члени опору підірвали залізничний потяг, на який росіяни стягували підкріплення з тимчасово окупованого Криму. 

Так звані "рятувальники" у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області з вогником відсвяткували"професійне свято". Баня згоріла разом з відвідувачами.

За словами Федорова, російські загарбники на окупованій частині півдня України перетворюють захоплені українські міста на укріплені фортеці.  Поблизу Мелітополя ворог будує окопи не тільки з боку Василівки, а й в стороні Криму. Півроку тому це було кілька ліній оборони – зараз суцільні укріплення

Вас також можуть зацікавити новини: