Окупанти знову вдарили по Нікополю \ Телеграм-канал голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка

Вночі російські окупанти обстріляли Нікопольский район і сам Нікополь

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

За його даними, росіяни кілька разів накрили  РСЗВ сам Нікополь. 

Відео дня

"Випустили на нічні квартали понад 40 снарядів. Минулося без постраждалих", - учточнив він. 

Внаслідок обстрілів у місті пошкоджені кілька багатоповерхових та приватних будинків, господарські споруди та лінія електропередач. 

"Прилетіло від росіян і у сонячну підстанцію та гаражний кооператив. Понівечені гаражі та автiвки. У решті районів ніч без тривог та обстрілів i на цю хвилину спокійно", - зазначив Резніченко. 

Телеграм-канал голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка

Обстріли Дніпропетровщини

Російські окупанти постійно обстрілюють Дніпропетровську область з різних видів озброєння. Особливих ударів зазнають Нікополь та Кривий Ріг. Внаслідок ударів гинуть люди, а інфраструктура зазнає значних руйнувань.

Так, вночі 22 жовтня окупанти обстріляли з РСЗВ та важкої артилерії Нікопольський район Дніпропетровщини. Тоді в місті були пошкоджені понад 20 будинків та кілька газогонів, обірвані лінії електропередач. Тоді без світла залишилися майже тисяча родин.

У ніч на 1 листопада окупанти запустили по Нікополю 40 снарядів. Ворог понівечив 14 багатоповерхових та приватних будинків. А 3 листопада  РФ знову вдарила по інфраструктурі Дніпропетровщини, над областю за ніч збили 4 дрона-камікадзе.

Вас також можуть зацікавити новини: