Путін націлився на перемир'я з Україною впевнений Фейгін / фото REUTERS

Кремлівський диктатор Володимир Путін віддав накази підвищувати ставки, розраховуючи на те, що це призведе до перемир'я з Україною.

"Останні дні Путін дійсно поводиться гранично агресивно. Думаю, що він себе переконав, що становище поліпшується... що ситуація не така погана... що шанс на подальшу ескалацію дає йому можливість вийти на мирні переговори, на перемир'я, яке йому, звичайно, необхідно", - пояснив російський опозиціонер і правозахисник Марк Фейгін.

При цьому експерт додав, чому диктатор бере курс на мир з Україною:

"Якщо перемир'я не домогтися, то незрозуміло, як далі. Продовжувати воювати? Ну, так, це можна робити, але ми ж бачили 24 червня, цілий рейд був на Москву. Хто знає, звідки ще може прилетіти".

Переговори з Росією - що повідомлялося раніше

Нагадаємо, останні дні Росія активно обстрілює портову інфраструктуру України.

Як зазначив Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, головна мета цих атак - схилити Захід до переговорів.

"За кремлівським планом повинні бути створені штучні умови загроз голоду насамперед для країн Африки, і підвищення рівня міграційних небезпек для Європи. Росіяни очікують, що шляхом шантажу змусять Захід до переговорів і прийняття путінського "зернового ультиматуму", - сказав він.

Вас також можуть зацікавити новини: