Піонтковський переконаний у відстороненні Путіна / скріншот відео

Для відсторонення від влади в Росії диктатора Путіна потрібно звільнити Херсон від окупантів і зруйнувати Кримський міст.

Таку думку висловив в інтерв'ю Дмитру Гордону російський публіцист, який проживає в США, Андрій Піонтковський.

"Запевняю, що після цих двох подій Путін буде відсторонений від влади. До влади прийдуть такі ж мерзотники, як і він сам - ті люди, які в бункері. Але ці мерзотники будуть змушені рахуватися з реальністю і вони серйозно поставляться до консолідованої пропозиції Заходу про те, що якісь переговори можуть початися тільки після відведення російських військ на лінію 23 лютого. А потім - переговори про повне відновлення територіальної цілісності України", - пояснив він.

Відео дня

За його словами, технічно вирішити питання з Кримським мостом і звільнити Херсон Україні можуть допомогти тільки США. Для цього, вважає він, потрібно більше бронетехніки, авіації, систем ППО і установок HIMARS.

"Якщо це почати енергійно з завтрашнього дня, ці поставки-можна встигнути в літньо-осінній період військових дій", - додав Піонтковський.

Зазначимо, радник Офісу президента України Олексій Арестович вважає, що зараз в української армії немає перспектив удару по Кримському мосту.