Володимир Путін / фото REUTERS

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко вважає, що Путін побоїться робити будь-який ядерний удар.

Про це він заявив в ефірі інформаційного телемарафону.

"Путін, звичайно, блефує з моєї точки зору. Він бреше. Ніколи в житті він не випустить ядерної ракети, але, на жаль, багато хто в світі достатньо серйозно ставиться до цієї брехні зі сторони Путіна. Він знову піднімає ставки і, на жаль, у нас є застороги, що певні країни та лідери можуть почати достатньо довго думати та обговорювати правду чи не правду говорить Путін. Хоча з моєї точки зору за ці двадцять два роки вже можна було зрозуміти, що він ніколи правди не говорить", - вважає Денисенко.

Відео дня

Крім того, він процитував американського політика Хіларі Клінтон, яка описуючи президента РФ, зазначила, що він "дуже крутий хлопець із дуже тонкою шкірою".

"Насправді він побоїться робити будь-який ядерний удар. І це насправді треба доносити до наших друзів закордону", - відмітив Денисенко.

Проте, за його словами, агресивні заяви Путіна є дуже поганим сигналом, оскільки ряд країн почне сумніватися питаннями: чи надавати Україні зброю чи не надавати, в якій кількості та коли. Тому дипломатичний фронт стає одним із визначальних.

Як повідомляв УНІАН, Путін почав погрожувати Україні новими ударами через поставки їй далекобійних ракет.

Вас також можуть зацікавити новини: