Речник Повітряних сил не став відбирати хліб в експертів, говорячи про наступну атаку РФ  (відео)

Українців наразі чи не найбільше цікавить запитання, коли чекати наступної масованої ракетної атаки Росії по нашій території. Тож це питання поставили спікеру Повітряних сил Збройних сил України Юрію Ігнату.

В ефірі "Сніданку з 1+1" він досить іронічно відповів, згадавши різноманітних експертів, які роблять прогнози щодо таких складних питань, як ракетні обстріли.

"У нас так багато експертів, що, напевно, мені й не потрібно коментувати. Тому що ви це почитаєте на різних сайтах", - сказав він.

Ігнат наголосив, що він як офіційний представник не може про це говорити. Хоча є, звичайно, певні прогнози розвідки. "Та давайте нам залишимо наші прогнози, а експертам, яких є дуже багато, нехай повідомляють", - підсумував спікер ПС ЗСУ.  

Коли буде наступна атака РФ - прогноз ОК "Південь"

Раніше речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк заявила, що наступна масована ракетна атака РФ може відбутися на річницю повномасштабного вторгнення Росії в Україну, а саме 24 лютого. За її словами, тут річ не тільки в любові російських окупантів до символічних дат, але і в середньому інтервалі між атаками. 

Вас також можуть зацікавити новини: