РФ зазнає серйозних втрат / фото ua.depositphotos.com

Російські окупанти не припиняють наступи на Сватівському та Кремінському напрямках. Попри старання, дії противника залишаються безуспішними.

Про це повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай в ефірі телемарафону. Він назвав ситуацію "стабільно важкою", але контрольованою Силами оборони.

"Наступи росіян не зупиняються на жодному напрямку - ані на Сватівському, ані на Кремінському. Всі намагання ворога останніми днями безуспішні", - сказав Гайдай.

Відео дня

За словами очільника ОВА, на Сватівському напрямку росіяни намагалися піти уперед важкою технікою, але отримали опір. На Кремінському напрямку дві доби тому три роти РФ також пішли у наступ. Внаслідок цього ворог втратив 70 осіб загиблими й стільки ж - пораненими.

Війна в Україні: останні новини

За добу, 24 лютого, українські воїни відбили близько 70 атак противника на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. При цьому захисники України знищили ворожий вертоліт Мі-24 і чотири безпілотники.

За даними Генштабу, бійці Збройних сил України за минулу добу, 24 лютого, ліквідували ще 650 окупантів. Таким чином, загальні втрати особового складу російських окупантів склали 147470 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: