Росіяни вночі завдали ракетного удару по кладовищу Краматорська й пошкодили могили / t.me/infosprotyv

Внаслідок нічного удару російських окупантів по Краматорську вщент зруйновано житловий будинок та два десятки могил на кладовищі. Нагадаємо, що буквально 8 квітня українці вшановували пам'ять загиблих у річницю удару РФ по залізничному вокзалу міста. 

Про це повідомляє Краматорська міськрада у Telegram. За її данними, росіяни поцілили по місту ракетами. 

"Цієї ночі росіяни завдали ракетного удару по Краматорську. Унаслідок обстрілу сталося займання на території приватного домоволодіння, Головне управління ДСНС у Донецькій області повідомляє, що внаслідок пожежі будинок знищено ущент", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Також ракетного удару зазнало одне з міських кладовищ, внаслідок чого повністю зруйновано 20 могил, а ще 20 - зазнали пошкоджень.

"Краматорськ систематично страждає від ворожих ракетних ударів, росіянам не дають спокою навіть мертві", - наголосили у міськраді.

Росіяни скоїли нові злочини - останні жертви окупантів

Як повідомляв УНІАН, у Донецькій області минулої доби, 9 квітня, поранень зазнали четверо цивільних: двоє у Дружківці, один в Кураховому й один у Костянтинівці.

Також напередодні жахливого обстрілу зазнала Запорізька область. Там ворог вбив трьох людей та зруйнував щонайменше 33 будинки українців. Нагадаємо, що внаслідок цього теракту під завалами загинула 11-річна дівчинка та її тато. Мамі та старшій сестрі вдалося врятуватися. 

Вас також можуть зацікавити новини: