Волонтер розповів про російську атаку по Кривому Рогу / фото Нацполіції

12 березня російські окупанти атакували Кривий Ріг Дніпропетровської області – було щонайменше три влучання. Зокрема, є "приліт" в багатоповерхівку, через атаку там серйозні руйнування. 

Про це повідомив в коментарі "24 каналу" волонтер з Кривого Рогу Дмитро Гайдар. Він розповів, що в усьому будинку вибиті вікна, є серйозні руйнування. Зазначається, що поруч з місцем удару розташовані багатоповерхівки, магазини та цивільні об'єкти.

"Я був на іншому кінці міста й почув вибух, приїхав разом з пожежниками. Тут також були мої товариші, військові, волонтери. Вони пройшлися по квартирах. На щастя, багатьох людей ще не було вдома, бо тоді жертв було б значно більше", – наголосив він.

Відео дня

Гайдар додав, що триває розбір завалів. Рятувальники намагаються відкрити квартири, потрапити всередину, оскільки інформації про те, хто був вдома під час удару, а хто ні – немає. 

"Люди шоковані. Вони стоять біля будинку. Їх зібралося дуже багато. Вже перебуваючи тут, ми дізналися, що був другий прильот, в іншому кінці міста. Яка ситуація там, наразі достеменно невідомо", – резюмував волонтер. 

Удар РФ по Кривому Рогу

Ввечері у вівторок, 12 березня 2024 року, російські окупаційні війська вдарили по Кривому Рогу Дніпропетровської області. Повідомлялося про влучання в багатоповерхівку. 

Згодом голова Ради оборони міста Олександр Вілкул заявив, що було щонайменше три влучання. Зокрема, в девʼяти- та пʼятиповерхівку. 

Станом на 20:48 було відомо про 3 загиблих та 38 поранених внаслідок удару по Кривому Рогу. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак зазначив, що серед постраждалих 10 дітей. 

Вас також можуть зацікавити новини: