В Росії розстріляли командира бомбардувальника Ту-95, кажуть у ГУР / фото ГУР

В Росії розстріляли командира бомбардувальника Ту-95 Стегачова Олега Сергійовича, який знаходиться в базі українського "Миротворця" та вважається військовим злочинцем, повідомило ГУР. 

За даними Головного управління розвідки МО України, подія сталася у місті Енгельс (Саратовська область РФ). 

"У російському місті Енгельс розстріляли командира екіпажу стратегічного бомбардувальника Ту-95 - майора Стегачова Олега Сергійовича", - вказує відомство.

Відео дня

Російський пілот народився 23.06.1983 року, служив на авіабазі "Енгельс" (військова частина 06987). Він безпосередньо причетний до ракетних ударів, які здійснювала Росія по цивільних об’єктах в Україні та до вбивств українців, підкреслює розвідка. 

Внаслідок атаки Олег Стегачов зазнав вогнепальних поранень. "Вижив чи ні - уточнюємо", - додають там.

В ГУР нагадали,  що усіх воєнних злочинців, які заподіяли горя Україні, буде покарано. "Ми знаємо ваші імена, адреси, номери автомобілів, звичні маршрути та звички", - попереджає відомство.

По аеродрому "Енгельс 2" вдарили безпілотники

Як відомо, Росія ховає частину своїх стратегічних бомбардувальників, які використовує для ударів по Україні, по різних аеродромах. Однією з баз вважається військовий аеродром "Енгельс 2", де розташовані літаки Ту-160. 

10 січня росЗМІ повідомили, що це місце атакували дрони. В Росії детально наслідки атаки не розкрили. В Міноборони РФ лише запевнили, що усі цілі збили системи ППО. 

Вас також можуть зацікавити новини: