Окупанти після сьогоднішнього вибуху терміново залишають порт Бердянська / t.me/AFUStratCom

Мер Мелітополя Іван Федоров підтвердив інформацію, що окупанти після сьогоднішньої "бавовни" терміново залишають порт Бердянська. В ефірі інформаційного телемарафону він розповів, що кораблі, які заходили у порт,  щоб завантажитись викраденим українським зерном та устаткуванням, покидають місто. 

"Дійсно, місцеві мешканці повідомляють, що після вибуху, який був в Бердянському порту декілька годин тому, ворог почав швидко як вивозити своє обладнання з Бердянського порту по сухопутній дорозі, так і відводити кораблі,  які приїхали завантажувати, точніше сказати, красти наше зерно. Наразі немає інформації, чи вони завантажені чи ні, але точно там їм не місце", -  акцентував Федоров в ефірі інформаційного телемарафону.

Мер Мелітополя додав, що ворог вивозить українське зерно не лише морем та кораблями, але й залізничним транспортом. "Тож сподіваємось, що наші героїчні військові найближчим часом звільнять наші  тимчасово окуповані території  і ми зможемо це остаточно припинити", - підкреслив Федоров.

Відео дня

 Вибухи у Бердянську - що відомо

Сьогодні  у тимчасово окупованому російськими загарбниками Бердянську Запорізької області пролунали потужні вибухи. За інформацією місцевих Телеграм-каналів, "бавовна" була у морському порті, зазначалося, що звідти почали тікати ворожі судна.

Це вже не перший вибух у порту Бердянська. Зокрема, минулого разу внаслідок удару по порту були пошкоджені російські кораблі "Цезар Куніков" і "Новочеркаськ".

Вас також можуть зацікавити новини: