Ворог намагається закріпитись на захоплених територіях величезною кількістю піхоти / скриншот

Замкомандира Третьої окремої штурмової бригади (ОШБР) Максим Жорін розповів, що ситуація під Авдіївкою дуже складна. За його словами, активні наступальні дії ворог продовжує здійснювати - і вдень, і вночі. 

"Основний напрямок, де окупанти тиснуть зараз - лінія населених пунктів Бердичі-Орлівка, також дуже активні бої в районі Красногорівки. Ворог намагається закріпитись на захоплених територіях величезною кількістю піхоти", - написав він.

Жорін зазначив, що при цьому Третя штурмова, і деякі інші підрозділи не лише сидять в обороні, а втілюють контратакуючі заходи.

Відео дня

Ситуація під Авдіївкою - подробиці

Найгарячішими напрямками на фронті залишаються Авдіївське, де нашими захисниками відбито 19 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Північне, Первомайське, Невельське Донецької області, та Мар'їнське, де ворог 25 разів намагався прорвати оборону наших військ. 

Максим Жорін розповів, що в Авдіївці завдання перед його підрозділом змінювалися кілька разів. За його словами, це було пов'язано з тим, що дуже інтенсивно і динамічно змінювалася обстановка, яка там була. В міських боях вони одночасно і утримували позиції, і проводили рейдові пошукові дії по знищенню ворога в самому місті.

Вас також можуть зацікавити новини: