Українців закликають долучитися до битви в "Однокласниках" / фото REUTERS

Українців закликають долучитися до битви в популярній серед росіян соціальній мережі "Однокласники", користувачами якої є переважно середнього та старшого віку громадяни путінської Росії.

Як передає кореспондент УНІАН, з відповідним закликом звернувся міністр закордонних справ України Павло Клімкін в ефірі інформаційного телемарафону.

"У своїй більшості росіяни підтримують дії Путіна і мають за це відповідати. Це націоналістичний імперський електорат. В Росії зараз "колективний Оруелл". Закликаю українців долучитись до битви в "Однокласниках" – постіть відео, робіть дописи, публікуйте фото з війни", – сказав він.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, з початку вторгнення РФ в Україні розблокували раніше заблоковані російські соцмережі, щоб вести інформаційну війну з ворогом. 

Немає більшого завдання для цивільного населення зараз, ніж допомога армії, і деморалізація ворога на тлі відправлених в Росію мішків з трупами військових і ешелонів з пораненими, запевнив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко.

Вас також можуть зацікавити новини: