Володимир Путін зазнав глибокої історичної поразки, вважає експерт / скріншот

Є ознака, яка свідчить про те, що під час війни проти України російський диктатор Володимир Путін і РФ зазнали глибокої історичної поразки.

Ніхто не розглядає сценарій переходу армії РФ у наступ, розповів російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський, який живе в США, в інтерв'ю головному редактору "Гордона" Олесі Бацман. На його думку, для лідера Китаю Сі Цзіньпіна ідеальним варіантом буде, якщо владу в Кремлі збереже Путін, але при цьому він буде вкрай ослаблений і повністю залежний.

"...ось що, між іншим, показово, що говорить вже про глибоку поразку історичну Путіна і Росії - ніхто не розглядає сценарій, що, ні, ось російська армія переходить в наступ, знову доходить до Києва і так далі...", - заявив експерт.

Відео дня

Раніше Андрій Піонтковський говорив, що Сі Цзіньпіну вигідно, щоб в РФ при владі перебував Володимир Путін, оскільки він "здає Далекий Схід і Сибір Китаю".

Війна Росії та України - що сьогодні варто знати

Андрій Піонтковський сказав, що на наших очах починається вирішальна битва у війні України з Росією. Політолог зазначив, що, на думку більшості військових експертів, маркером повного успіху нашої країни стане знищення Кримського мосту. За його словами, після того, як Україна отримала далекобійні ракети Storm Shadow, ліквідація Кримського мосту стала імовірнішою.

В Офісі президента Володимира Зеленського говорили, що контрнаступ України не варто розглядати як велику вирішальну битву, оскільки він полягатиме в здійсненні низки заходів.

Вас також можуть зацікавити новини: