Донька Пєскова поскаржилася на санкції / фото instagram.com/lisa_peskova

Донька прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова - Єлизавета Пєскова вважає санкції, запроваджені проти неї, "необґрунтованими та несправедливими".

Про це вона розповіла у коментарі Business Insider.

Дівчина зазначила, що вона "не з простої сім'ї", але "зробила себе сама". Пєскова запевнила, що не може вплинути на ситуацію, тому здивована обмеженнями, запровадженими проти неї та брата.

Відео дня

"Мені здається це абсолютно несправедливим та необґрунтованим. Я була дуже здивована, бо дивно вводити санкції щодо людини, якій 24 роки і яка не має жодного стосунку до ситуації", - зазначила донька Пєскова.

Єлизавета заявила, що санкції не вплинуть на її фінансове становище, на відміну від інших росіян. Однак її засмучують обмеження щодо подорожей.

"Я засмучена, тому що я люблю подорожувати та люблю різні культури. Я – громадянка світу, і не можу з цим нічого вдіяти", – заявила вона.

Війну, яку РФ розв'язала в Україні, Пєскова відмовилася обговорювати.

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року РФ почала війну проти незалежної України і влаштувала в країні справжній терор. Росіяни обстрілюють з важкого озброєння мирні українські міста, вбиваючи цивільне населення, в тому числі дітей і жінок.

Після початку російського вторгнення цивілізовані країни ввели санкції проти РФ. Обмеження стосувалися обігу валюти в країні, боргових зобов'язань, санкцій проти російських банків та ін.Курс рубля всього за два тижні війни злетів майже в 4 рази. Аналітики прогнозують економіці РФ дефолт у квітні цього року.

Світові виробники і бренди почали масово йти з російського ринку РФ. Хоча деякі міжнародні компанії досі продовжують там працювати і платити податки країні-агресору, які вона спрямовує на вбивство українців.

Сама Єлизавета Пєскова відреагувала на вторгнення в Instagram. Вона написала "нет войне", але згодом видалила сторіз.

Вас також можуть зацікавити новини: