Внаслідок обстрілу поранено трьох дітей / фото ДСНС, ілюстративне

Внаслідок обстрілу окупантами селища Борова Ізюмського району на Харківщині загинув чоловік, є поранені, серед яких - троє дітей. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram. 

"За попередніми даними, загинув цивільний 70-річний чоловік. Чотири людини поранені, з них троє дітей", - заявив посадовець.

За його словами, з-під завалів врятували жінку, яку направили до лікарні.

Відео дня

Синєгубов зазначив, що внаслідок обстрілів виникла пожежа на території домоволодіння, знищені автомобіль, гараж, господарчі споруди. Ліквідація наслідків обстрілу триває.

Оновлено о 15:28. Пізніше він поінформував, що наразі відомо вже про сімох постраждалих, з них – троє неповнолітніх хлопців. 

Також 73-річний чоловік дістав травми від уламків, а 44-річна жінка зазнала пошкоджень середньої тяжкості. У 24-річної жінки діагностована гостра реакція на стрес.

Наразі відомо про одного загиблого та сімох постраждалих / фото t.me/synegubov

"У трьох юнаків віком від 12 до 16 років травми легкого та середнього характеру. 18-річний хлопець отримав уламкове поранення", - розповів голова ОВА.

Удар дронами по Одесі 2 березня – деталі

Вночі 2 березня армія РФ завдала удару безпілотниками по Одещині. Один з них влучив у 9-поверховий будинок в Одесі. Внаслідок атаки загинули 12 людей, п’ятеро з них – діти: 4-місячний Тимофій, 7-місячна Ліза, 3-річний Марк, 8-річна Злата та Сергій, якому в липні мало виповнитися 10 років. 

В Одесі прощаються із жертвами удару. Вчора відбулося поховання родини Кравців, голова якої був військовослужбовцем. Він загинув під завалами будинку разом з дружиною та трьома дітьми.

Сьогодні попрощалися із 4-місячним Тимофієм та його 31-річною мамою Ганною. Її чоловік та донька вижили, оскільки на момент удару перебували в іншій кімнаті. 

Вас також можуть зацікавити новини: