В Авдіївці йдуть важкі бої / Телеграм канал Ганна Маляр

Бої на Авдіївському напрямку не менш інтенсивні, ніж на Бахмутському напрямку. 

Про це заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр. "Ви щодня чуєте у новинах фразу - "на Авдіївському напрямку тривають бої". І Авдіївка для ворога теж фортеця, ще й яка", - зазначила вона. 

За словами Маляр, російські окупанти наполегливо намагаються оточити Авдіївку. "В саме місто вони бояться заходити, аби не зав‘язнути у міських боях з нашими оборонцями", - пояснила ситуацію Маляр.

Відео дня

Вона додала, що російська армія щодня пробує обійти Авдіївку, але несе дуже серйозні втрати. 

"Воює там так героїчно 110-та окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка на чолі з комбригом Миколою Чумаком", - повідомила заступниця міністра оборони.

Ситуація в Авдіївці

Це місто щодня страждає від потужнх обстрілів, а лінія фронту проходить біля міста у безпосередній близкості. У місті майже не залишилось людей. 18 липня розвідники ЗСУ показали розростання "полів смерті" на Авдіївському напрямку - ділянку фронту, засіяну ліквідованими окупантами.

"Земля навколо Авдіївки з кожним разом все більше і більше стає перенасиченною від кацапського перегною", - констатували бійці 110 механізованої бригади, яка показує надзвичайну точність у боях за українські землі. 

Вас також можуть зацікавити новини: