РФ втратила ще низку офіцерів, поділилися в українській армії / фото ua.depositphotos.com

Під час війни Росії проти України ліквідовано нову купу російських офіцерів, серед знищених ворогів є заступник командира роти ім. Мамієва Едуард Байцаєв (кличка "Граф").

Знищений також майор-"мусор" у відставці Сергій Ємельянов, який був членом російської приватної військової компанії "Вагнер", поділився офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан з позивним "Штірліц" у своєму каналі в Telegram.

За його даними, ще "вантажем 200" стали два ворожих лейтенанти - Дмитро Смазнєв і Микола Кузнєцов. "...успішно демобілізовані: ...старший лейтенант Едуард Василенко; ...старший лейтенант Олександр Глєбов; ...старший лейтенант Мухума Карачуєв; ...старший лейтенант Дмитро Сенніков", - додав український воїн.

Відео дня

Війна Росії та України - сьогодні це варто знати

Увечері 4 червня Генштаб ЗСУ повідомив, що росіяни намагалися атакувати захисників нашої країни на Донбасі на низці напрямків і зазнали поразок. Зокрема, на Мар'їнському напрямку було відбито 16 ворожих атак.

Противники вже зазнали величезних втрат на нашій землі. Загальні втрати РФ в Україні на сьогодні становлять приблизно 209 940 супротивників. Нагадаємо, наприкінці травня Анатолій Штефан повідомив, що було знищено трьох російських офіцерів.

Вас также могут заинтересовать новости: