Щодня Росія втрачає на війні в Україні сотні військових / фото facebook.com/mod.mil.rus

Російський окупант у Донецькій області в стані сп'яніння поскаржився у телефонній розмові на колосальні втрати серед особового складу.

Запис перехопленої розмови оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони.

"Роз**бали, на**й, мінометка, звідки я дзвоню. Там немає нічого. Там велика, велика канава, більше ні**я немає. Отже, якщо я кажу: "Я постараюся", це не означає, що я тобі слово дав, що я подзвоню, і треба чекати саме цього дня, – заявляє на опублікованому записі окупант. – Ти знаєш, скільки з трьохсот у живих залишилися? 72! Решта або "300-і", або "200-І".

Відео дня

Під час розмови рашист зізнається, що п'яний: "А що тут ще робити? Я сьогодні на**ярився, п'яний... Ми вижили, ми – піхота, ми – сама ж*па".

Раніше глава Луганської ОВА Сергій Гайдай розповідав, що велика кількість російських окупантів ходять в атаки під дією наркотиків.

Також за його словами, втрати Росії на війні в Україні разом з пораненими військовими можуть становити понад 150 тисяч особового складу.

За даними Генштабу ЗСУ, офіційно на 3 вересня втрати РФ впритул наблизилися до нової психологічної позначки – склали приблизно 49 050 осіб. За добу в Україні знищили ще 350 загарбників. 

Вас також можуть зацікавити новини: