В Україні за добу ліквідовано один ворожий Су-25 / фото ua.depositphotos.com

Українські воїни упродовж доби ліквідували, зокрема, російськи літак Су-25, безпілотник-камікадзе типу "Ланцет-3" та два дрони "Орлан-10".

Підрозділи ракетних військ та артилерії уразили ворожу батарею реактивних систем залпового вогню, поділився у неділю увечері, 19 лютого, Генеральний штаб Збройних сил України у своєму зведенні, опублікованому у Facebook.

"Авіація Сил оборони за добу завдала 20 ударів по районах зосередження окупантів, 7 - по зенітно-ракетних комплексах на вогневих позиціях, а також 2 удари - по важливих об’єктах противника", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Війна в Україні - останні новини, які варто знати

Запеклі бої вже не один місяць тривають на Донбасі. Зокрема, росіяни намагаються захопити місто Бахмут Донецької області й зазнають величезних втрат.

Варто зазначити, що загальні втрати РФ в Україні вже становлять приблизно 142 860 загарбників. Крім того, повідомлялося про знищення 298 літаків та 2 016 безпілотників оперативно-тактичного рівня.

За відомостями члена парламентського Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федіра Веніславського, з 22 до 24 лютого є велика ймовірність загострення військової ситуації.

Вас також можуть зацікавити новини: