Український офіцер назвав імена знищених ворожих офіцерів / колаж з фото ua.depositphotos.com та facebook.com/JointForcesCommandAFU

Втрати ворога на 25 лютого 2024 року серед офіцерського складу "підскочили", зокрема, знищено командира ворожої мотострілецької бригади полковника Андрія Колпакова та капітана Артема Гончарова.

Офіцер української армії з позивним "Штірліц" - Анатолій Штефан, у своєму каналі в Telegram поділився, що "вантажем 200" (так називають вбитих військових) стали також п'ять лейтенантів - Олександр Пахомов, Артур Кузнєцов, Олександр Ведерніков, Антон Сокуров і Владислав Чередніченко.

"...успішно демобілізовані: ...молодший лейтенант Христенко Ілля; ...молодший лейтенант Загорський Василь...", - додав воїн.

Відео дня

"Штірліц" назвав імена ліквідованих офіцерів супротивника / колаж з t.me/a_shtirlitz

Які втрати ворога на 25 лютого Україні - офіційно вже повідомлялося про таке:

Генштаб ЗСУ вранці 25 лютого поділився, що російські загарбники спрямували свою увагу на нову ділянку фронту - пік бойових дій перекинувся на Мар'їнський напрямок у район Новомихайлівки Донецької області.

Українські воїни дають ворогові серйозну відсіч, і країна-агресор втрачає багато людей і техніки. Загальні втрати РФ уже становлять приблизно 409 820 супротивників. Крім того, стало відомо, що на одній із ділянок фронту "мінусовано" за добу понад 200 ворожих "пташок".

Вас також можуть зацікавити новини: