Ворожі втрати на нашій землі відчутно зросли / фото 148 окрема артилерійська бригада

Втрати РФ в Україні упродовж доби стрімко наблизилися до нової "червоної лінії".

Загальна кількість "мінусованих" супротивників зросла на 810 осіб і тепер становить 409 820 окупантів, йдеться на сторінці Генерального штабу Збройних сил України у Facebook. Зокрема, ліквідовано ще 16 ворожих бойових броньованих машин та вісім танків.

Також брухтом стали 29 артилерійських систем, 22 дрони оперативно-тактичного рівня, дві крилаті ракети, 23 одиниці автомобільної техніки та автоцистерн та дві одиниці спецтехніки.

Відео дня

Втрати супротивника на українській території відчутно зросли / інфографіка УНІАН

Триває війна в Україні - новини, які сьогодні варто прочитати

Супротивники не припиняють спроб атакувати захисників нашої держави на різних напрямках й отримують гідну відсіч. Зокрема, "гаряче" на частині Донбасу, Харківської області та на Запорізькому напрямку. 

За відомостями аналітиків, окупанти іноді прориваються в село Роботине Запорізької області, але для них "це дорога в один кінець". Варто зазначити, що втрати ворога на 24 лютого 2024 року становили приблизно 409 010 загарбників.

Нагадаємо, екс-командир взводу батальйону "Айдар" - ветеран Євген Дикий, говорив, що українці ще можуть перемогти росіян, але для цього їм потрібно поводитися так, як на початку повномасштабної агресії.

Вас також можуть зацікавити новини: