Росіяни втратили склад мін / скріншот

Воїни Збройних сил України - "Шершні Довбуша", однією гранатою ліквідували склад протитанкових мін російських загарбників, був дуже потужний вибух.

В об'єкт супротивника поцілили члени 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша. "Великий ба-бах від однієї гранати! Шершні Довбуша влучили у ворожий склад протитанкових мін. В отриманих перехопленнях окупанти назвали це "маленьким ядерным взрывом", - зазначили у бригаді.

Воїни також показали ефектне відео, на якому зазнято момент вибуху складу і його наслідки. На відео видно, що після детонації мін утворилася велика воронка. Також "під роздачу" потрапила ворожа бойова машина.

Війна в Україні з РФ триває - важливі новини, які варто знати

Вранці 22 серпня Генштаб ЗСУ повідомив, що росіяни марно намагалися наступати на Бахмутському напрямку. Крім того, наші захисники біля низки населених пунктів продовжують стримувати спроби наступу супротивників на Мар’їнському та Авдіївському напрямках.

Водночас контрнаступ ЗСУ триває на Мелітопольському напрямку. Також повідомлялося, що наші воїни мають успіхи в районі села Роботине Запорізької області.

Варто зазначити, що РФ в Україні зазнає величезних втрат. Загальні втрати ворога на 22 серпня 2023 становлять приблизно 258 340 загарбників. Також знищено багато техніки окупантів, у тому числі 8 476 бойових броньованих машин.

Вас також можуть зацікавити новини: