Українські розвідники ліквідували "Аванпост" супротивника / скріншот

Втрати Росії в Україні зросли - супротивники втратили спостережний комплекс "Аванпост", який в РФ називають "надійним стражем кордону".

Ворожого "стража" за допомогою дрона ліквідували воїни Головного управління Міноборони України, повідомило ГУР МО в Telegram й показало відео, на якому зазнято знищення комплексу.

"Воїни ГУР МО України знищили російський комплекс "Аванпост"… Цей комплекс трохи заважав Силам безпеки та оборони України на північному напрямку, тому з "надьожного стража"… його перетворили на "безнадьожного", - йдеться у повідомленні.

Повномасштабна війна в Україні триває - ось які новини варто знати

Вранці Генштаб Збройних сил України повідомив, що росіяни намагалися наступати на таких напрямках - Авдіївському, Мар’їнському та Лиманському, але зазнали провалів. Водночас контрнаступ ЗСУ триває на Мелітопольському напрямку.

РФ під час повномасштабної війни вже втратила дуже багато живої сили та техніки. Загальні втрати Росії вже становлять приблизно 264 тис. 660 загарбників. Крім того, ліквідовано, зокрема, 502 ворожі засоби протиповітряної оборони.

Вас також можуть зацікавити новини: