ЗСУ продовжують нищити окупантів на полі бою/ фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські Сили оборони продовжують завдавати втрат окупантам. Як йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ, зокрема, за минулу добу авіація завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 2 - по зенітно-ракетних комплексах противника.

"Підрозділи ракетних військ уразили пункт управління, 3 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, станцію РЕБ, склад боєприпасів, 8 артилерійських засобів, а також іншу важливу ціль противника", - йдеться у повідомленні Генштабу.

Водночас ворог продовжує завдавати ударів по позиціях наших військ та населених пунктах. Загалом окупанти завдали 4 ракетних та 44 авіаційних удари, здійснили 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура та, на жаль, є поранені серед цивільного населення.

Відео дня

Втрати Росії у війні - останні новини

За минулу добу Сили оборони знищили ще понад 900 російських окупантів, 18 танків, 43 ББМ, 42 артсистеми. Зокрема, на Таврійському напрямку  ЗСУ  ліквідували 360 російських окупантів та 40 одиниць ворожої техніки, в тому числі літак-штурмовик Су-25. 

Вас також можуть зацікавити новини: