«Укроборонпром» підписав меморандум про співпрацю з ізраїльської Elbit Systems / фото mil.gov.ua

Державний концерн «Укроборонпром» підписав Меморандум про співпрацю з ізраїльською компанією Elbit Systems Ltd.

Як повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, документ визначає подальший розвиток спільних проектів щодо систем забезпечення зв'язку, спостереження і розвідки для сухопутних і повітряних сил, повітряно-рятувального обладнання, радіолокаційних станцій, обладнання для захисту портів, модернізації бронетанкової техніки.

Читайте також«Укроборонпром» визначив ТОП-5 розробок вітчизняного ВПК за 2018 рік (фото)

Відео дня

«Меморандумом передбачено, що реалізація подальших проектів відбуватиметься з використанням механізмів обміну технологіями та практичним досвідом застосування нових озброєнь», - сказано в повідомленні.

У Міноборони додали, що Elbit Systems Ltd є високотехнологічною компанією, яка займається реалізацією оборонних програм у всьому світі, розробкою і постачанням широкого спектру повітряних, сухопутних і військово-морських систем, а також продуктів для забезпечення оборони і національної безпеки.

Як повідомляв УНІАН, Україна та Ізраїль 21 січня підписали угоду про зону вільної торгівлі. Метою укладення угоди є створення правових підстав для лібералізації ринків промислових і сільськогосподарських товарів сторін.