Юлія розповіла, що одужання після отруєння було довгим і важким \ facebook.com/julia.skripal

Медики, які лікували колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію від важкого отруєння, не беруться прогнозувати довгострокову перспективу стану їхнього здоров'я.

Читайте такожДонька російського екс-шпигуна Скрипаля дала перше інтерв'ю після отруєння (фото)

Як пише Reuters, співробітники лікарні в Солсбері, які лікували Скрипаля і його дочку після отруєння нервово-паралітичною речовиною, очікували, що їхні пацієнти не виживуть, передає ТСН.

Відео дня

"Все свідчило про те, що вони не виживуть", - заявив консультант з інтенсивної терапії Стівен Юкес. Він додав, що лікарі спочатку підозрювали, що Скрипалі страждають від передозування опіатами.

Відповідаючи на питання про довгостроковий вплив отруєння на здоров'я Скрипалів, головний лікар медустанови Крістін Бланшард заявила, що прогноз неясний. "Чесна відповідь - ми не знаємо", - зазначила вона.

Як повідомляв УНІАН, 23 травня дочка колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля Юлія дала перше інтерв'ю після одужання. Вона сказала, що одужання після отруєння нервово-паралітичним газом було довгим і важким, і що надалі хотіла б повернутися в Росію.