За інформацією ЗМІ, власник "Лестер Сіті" перебував на борту вертольота, який розбився напередодні / фото twitter.com/AndyBeech43

Власник британського футбольного клубу «Лестер Сіті» Вішай Шрівадданапрабха перебував на борту свого вертольота, який розбився біля стадіону 27 жовтня.

Читайте такожНа палубу авіаносця США Ronald Reagan впав вертоліт

Про це повідомляє BBC, посилаючись на джерела, близькі до сім'ї бізнесмена. Наразі невідомо, скільки ще людей знаходилися на борту вертольота.

Відео дня

Нагадаємо, в суботу ввечері в Лестері розбився вертоліт власника місцевого футбольного клубу "Лестер Сіті", тайського бізнесмена Вишая Шрівадданапрабхи. інцидент стався неподалік від стадіону команди після матчу з "Вест Хем Юнайтед".

Вертоліт злетів з території стадіону через півгодини після закінчення матчу, і, як повідомляють очевидці, різко почав втрачати швидкість, після чого розбився на автомобільній парковці і загорівся.

За непідтвердженими даними, причиною аварії міг стати несправний пропелер. Судячи з фотографій і відео, які розміщують в соцмережах очевидці, після зіткнення з землею вертоліт загорівся.