REUTERS

Президент Тунісу Беджі Каїд Ес-Себсі наказав направити військових на захист найбільших міст країни після нападу бойовиків на музей Бардо в туніській столиці.

Про це повідомляє агентство Рейтер з посиланням на офіс президента, передає LB.ua.

Відео дня

Армію Тунісу задіють, щоб захистити великі міста від підвищення небезпеки після нападу на музей бойовиків, які вбили 23 осіб, переважно іноземних туристів.

"Після зустрічі з озброєними силами, президент вирішив, що великі міста охоронятиме армія", - йдеться в заяві адміністрації президента.

Читайте такожЄС зняв згадку про "Ісламську державу" з заяви Могеріні про теракт в Тунісі

Крім того, за останніми даними, туніські правоохоронні органи заарештували чотирьох осіб за підозрою в прямому зв'язку з нападом на музей. Раніше повідомлялося про ліквідацію двох бойовиків.

Тим часом, кількість іноземних туристів, які загинули під час нападу на музей, зросла до 20. Про це повідомили в міністерстві охорони здоров'я країни, інформує The Telegraph. За інформацією відомства, серед жертв атаки - піддана Великобританії, троє японців, австралієць, француз, колумбієць, бельгієць і поляк. Також повідомляється про загибель трьох громадян Тунісу.

Поки жодне з угруповань не взяло на себе відповідальність за теракт, який засудили багато країн, зокрема США, Італія, Німеччина, а також Великобританія, Росія, Франція, Китай, Японія та Іран. Президент Тунісу Беджі Каїд Ес-Себсі пообіцяв безжально винищувати терористів.