Володимир Путін / REUTERS

Президент РФ Володимир Путін заявив, що 90% пунктів договору стосовно створення Союзної держави досі не виконанні, однак "політична воля є" і перемовини продовжуються.

Про це російський президент розповів під час прес-конференції 19 грудня, пише ТСН.

Путін однак впевнений, що процес потрібно завершити і вважає рішення зі створення Союзної країни правильним.

Відео дня

"Я вважаю, що рішення щодо створення Союзної країни було правильне. Російський та білоруські народи, на мою думку, теж саме, що українські та російські. Тому те, що в нас з Білоруссю відбувається таке зближення я цьому дуже ради", - сказав Путін.

Він додав, що основні рішення, які були ухваленні стосовно будівництва Союзної держави загалом не реалізовані. За словами Путіна не реалізовано 90% пунктів.

Читайте також"Стояти на смерть": у Мінську проходять масові протести проти інтеграції з РФ - сталися перші сутички (фото, наживо)

Нагадаємо, 7 грудня, у Мінську відбулась акція протесту проти інтеграції з Росією. Громадяни вийшли у центр білоруської столиці з закликами зберегти незалежність та відправити президента у відставку, якщо той підпише угоду з РФ. 

Раніше повідомлялося, що президенти Білорусі і РФ Олександр Лукашенко і Володимир Путін домовилися про єдиний уряд, парламент, а також загальний ринок нафти, газу та енергетики. Таку інформацію поширили з посольства Білорусі в Москві.