REUTERS

Підозрюваний у стрілянині в центрі соціального захисту в Каліфорнії раніше цього року їздив до Саудівської Аравії.

Читайте такожПоліція назвала імена "каліфорнійських стрільців"

З подорожі Саїд Фарук повернувся з дружиною, повідомляє ABCNews.

Відео дня

За словами його співробітника, Патріка Баккарі, Фарук від'їжджав приблизно на місяць цієї весни. Повернувся вже з дружиною-фармацевтом, згодом у них народилася дитина.

Баккарі розповів, що стриманий Фарук вів себе як завжди, єдине – відростив бороду.

В день вечірки вони сиділи за одним столом. Раптом Фарук зник, залишивши своє пальто на стільці. Баккарі розповідає, що в момент, коли почалася стрілянина, він зайшов до ванної, завдяки цьому виявився пораненим тільки дрібної шрапнеллю, що відлітала від стін.

Читайте такожУ Каліфорнії поліція ліквідувала двох підозрюваних у масовому вбивстві на вечірці

Як повідомляв УНІАН, стрілянина в закладі для людей з обмеженими можливостями у місті Сан-Бернардіно (штат Каліфорнія) сталася 2 грудня близько 11:00. Злочинці відкрили вогонь у конференц-залі під час вечірки держслужбовців округу. За останніми даними, жертвами стали 14 людей. Ще 17 отримали поранення, десять з них знаходяться у важкому стані.

В ході перестрілки співробітники правоохоронних органів ліквідували двох злочинців. За інформацією Reuters, в ході обшуку в автомобілі були виявлені дві гвинтівки і два пістолети. Також був затриманий третій підозрюваний, його причетність до злочину встановлюється.