Ілюстрація REUTERS

Про це повідомляє Hurriyet Daily News.

Він уточнив, що боротьба буде вестися проти «Ісламської держави», Робочої партії Курдистану, організації Фетхуллаха Гюлена, ліворадикальної Революційної народно-визвольної партії.

Ердоган закликав громадян надавати органам безпеки Туреччини інформацію про діяльність даних організацій, а силові структури - «без коливань виконувати свій обов'язок до кінця».

Відео дня

Читайте такожРадбез ООН за ініціативою України засудив теракти у Стамбулі

Президент Туреччини наголосив, що в цьому році в боротьбі з Робочою партією Курдистану загинули 1178 осіб, жертвами атак ІДІЛ стали 303 людини, а 248 людей були вбиті під час спроби державного перевороту 15 липня.

Ердоган повідомив, що під час військової операції «Щит Євфрату» в Сирії, яка почалася 20 серпня, загинули 17 турецьких солдатів.

Як повідомляв УНІАН,увечері 10 грудня в Стамбулі поруч з футбольним стадіоном Vodafone Arena прогриміли два вибухи. У першому випадку вибухнув автомобіль, начинений вибухівкою, другий теракт здійснив смертник. На даний момент відомо, що в результаті терористичних атак загинули 44 людини. Серед загиблих було 36 співробітників поліції.