Володимир Путін / Фото REUTERS

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це Путін сказав на спільній прес-конференції в Москві з президентом Молдови Ігорем Додоном.

«Трамп приїхав і одразу ж побіг зустрічатися з московськими повіями? Ця людина, по-перше, вже доросла, а по-друге, багато років займалася організацією конкурсів краси, спілкувалася з найкрасивішими жінками світу», - сказав Путін.

«Знаєте, я насилу можу уявити, що він побіг у готель зустрічатися з нашими дівчатами зі зниженою соціальною відповідальністю, хоча вони найкращі в світі, але сумніваюся, що Трамп клюнув на це», - підкреслив він.

Відео дня

На думку Путіна, проституція – «це жахливе соціальне явище, адже молоді жінки займаються цим, тому що не можуть інакше себе забезпечити, і це значною мірою вина суспільства і держави».

Читайте такожПутіну ввижаються спроби США підірвати легітимність Трампа: після "тренування у Києві" готують Майдан у себе

«А ось люди, які замовляють фальшивки подібного роду, що зараз поширюються проти обраного президента США, фабрикують і використовують у політичній боротьбі, гірше, ніж повії, у них немає взагалі ніяких моральних обмежень», - вважає Путін.

Він заявив, що Росія постійно має справу з такими людьми, опонентами.

«Те, що такі методи використовуються проти обраного президента США, – унікальний випадок, такого ніколи не було. Це говорить про значний рівень деградації політичних еліт на Заході і в США», - упевнений президент РФ.