Крейг зрозумів, що у нього найкраща в світі робота / Кадр з відео на YouTube-каналі Omaze

Деніел Крейг з дня на день готовий підписати договір на зйомки в продовженні "бондіани" - продюсеру Барбарі Брокколі вдалося після багатомісячних переговорів умовити актора вже в п'ятий раз зіграти роль агента 007, повідомляє The Hollywood Reporter.

За даними Mirror, для того, щоб умовити актора, продюсери заручилися підтримкою його дружини Рейчел Вайс, яка схвалила ідею.

Читайте такожПомерла модель Playboy, яка зіграла дівчину Джеймса Бонда

Відео дня

За твердженням актора, його заяви про те, що «він краще розкриє собі вени, ніж зніметься у фільмі про агента 007» були зроблені, раніше зопалу.

«Це було на наступний день після завершення зйомок «Спектру». Я не був удома цілий рік», - сказав він, сміючись. «Як я розумію, у мене найкраща у світі робота. І я маю намір продовжувати займатися нею до тих пір, поки вважаю саме так. Якщо з якоїсь причини я її втрачу, то буду дуже за нею сумувати».

Також просочилася інформація, що продюсери хочуть залучити до створення головної пісні Адель, чия «Skyfall» для фільму «007: Координати «Скайфолл» отримала «Греммі», Brit Awards і «Оскар».

Як повідомляв УНІАН, у травні на 90-му році життя помер актор Роджер Мур, який зіграв Джеймса Бонда в семи фільмах.