REUTERS

Актор Корі Фельдман пообіцяв розкрити імена відомих голлівудських педофілів. Він планує зробити це в художньому фільмі, на створення якого артистові потрібно десять мільйонів доларів, пише Vulture.

Читайте такожГеї "атакували" актора Кевіна Спейсі за те, що "вирішив" стати геєм

За словами Фельдмана, він намагався назвати імена педофілів у своїй автобіографії, однак видавець заборонив йому це робити. Його картина стане байопіком, в якій він розкриє цих людей. Артист підкреслив, що гроші потрібні не тільки на створення фільму, але також на адвокатів і охорону.

Відео дня

«Мені потрібна група адвокатів і охорона, щоб я міг завершити свою роботу. Я клянуся, що назву всі імена, які мені відомі», — заявив він.

Раніше він неодноразово стверджував, що в дитинстві зазнав сексуальних домаганнь з боку відомих голлівудських діячів. Він не розкривав подробиці події.

«Мені потрібна група адвокатів і охорона, щоб я міг завершити свою роботу. Я клянуся, що назву всі імена, які мені відомі», — заявив він.

46-річний Корі Фельдман знявся в таких фільмах, як «Гремліни», «Бовдури», «Пропащі хлопці», «Залишся зі мною», «Передмістя» і «Меверік».

Як повідомляв УНІАН-Таблоїд, раніше актор Кевін Спейсі зізнався, що у нього були стосунки з жінками і чоловіками, але тепер він «вибирає жити як гей». Він виступив із цим визнанням після того, як актор з серіалу «Стартрек» Ентоні Репп звинуватив його в сексуальних домаганнях. За словами Реппа, це відбулося в 1986 році, коли йому було 14 років. Спейсі наголосив, що не пам'ятає про це, але приніс Реппу вибачення за «вкрай недоречну п'яну поведінка».