Вєрка Сердючка

Як пояснили на каналі, контракт Данилко на ведення програми "Суботній вечір" завершився близько чотирьох місяців тому, при цьому артист продовжує виступати в ефірі телепередачі з музичними номерами, і зараз відбуваються переговори про його участь у "Новорічному вогнику на Шаболовці", повідомляють РИА Новости.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Андрія Данилка, який виступає в образі Вєрки Сердючки, нібито зняли з ефіру програми "Суботній вечір". В якості причини називалося те, що образ артиста може порушити заборону пропаганди гомосексуалізму.

На тему: ЗМІ: Закон про пропаганду гомосексуалізму не діятиме на Олімпіаді в Сочі

Відео дня

"Вєрка Сердючка в якості ведучої програми "Суботній вечір" не працює вже 4 місяці. Тому що близько чотирьох місяців тому завершився традиційний піврічний контракт, який канал укладає з кожним з співведучих цієї програми. Проте, зі своїми піснями в рамках "Суботнього вечора" Андрій Данилко з'являється регулярно. Більше того, ми ведемо зараз з ним переговори про його участь у нашому традиційному "Новорічному вогнику на Шаболовці", - сказали в прес-службі "Росії 1".

"Суботній вечір" - щотижнева концертна програма, яка виходить в ефір телеканалу "Росія 1" з 2005 року. За сюжетом телешоу, у студії на Шаболовці за столиками сидять артисти кіно і естради, політики і спортсмени, розповідають байки і співають популярні пісні. Незмінним ведучим "Суботнього вечора" є Микола Басков.