Військових підняли за тривогою / фото report.az

На півдні Азербайджанської Республіки поблизу кордонів Ірану почалися навчання військових частин сил спеціального призначення.

Про це повідомляє Report, посилаючись на інформацію Міністерства оборони Азербайджану.

Навчання проводяться під керівництвом командувача силами спеціального призначення генерал-лейтенанта Хікмета Мірзоєва. Військові частини були підняті за сигналом "Тривога".

Відео дня

Залучені до навчань частини і підрозділи ВПС і ракетно-артилерійських військ країни зосередилися на відповідних аеродромах і районах, організовано взаємодію з іншими видами військ.

Згідно з планом, на наступних етапах навчань підрозділи спеціального призначення виконають низку завдань у взаємодії з Військово-повітряними силами і підрозділами ракетно-артилерійських військ.

Зазначається, що в рамках навчань окремо проводиться перевірка певної спецпідготовки підрозділів спеціального призначення.

Раніше Азербайджан і Вірменія погодилися на розміщення цивільної місії Євросоюзу на спільному кордоні між двома країнами. Її мета - зміцнити довіру між державами і внести вклад в роботу прикордонних комісій.

Вас також можуть зацікавити новини: