Бездомний чоловік підпалив різдвяну ялинку в Нью-Йорку / фото twitter.com/SeanLangille

У Нью-Йорку безхатька заарештували за підозрою в тому, що він підпалив ялинку біля штаб-квартири News Corp, де розташовано офіси Fox News, New York Post і Wall Street Journal.

Про це пише Forbes.

Пожежа сталася в середу, 8 грудня, на площі в центрі Манхеттена і потрапила на відео. На кадрах видно, як полум'я охоплює велике 15-метрове різдвяне дерево. Потім його вдалося загасити.

За підозрою в підпалі поліція затримала 49-річного Крейга Таманаха. Йому пред'явили звинувачення за вісьмома пунктами, зокрема, в підпалі та хуліганстві.

За словами правоохоронців, чоловік діяв один. Його мотиви поки що неясні.

Фото REUTERS

Генеральний директор Fox News Сюзанна Скотт у службовому посланні до компанії назвала інцидент "нападом зі злим умислом" і заявила, що ялинку планують відновити.

На збірку попереднього різдвяного дерева знадобилася 21 година, 10 000 скляних прикрас і 100 000 лампочок. Його відкрили в неділю, 5 грудня.

Спалену ялинку вже розібрали.

Фото REUTERS
Фото REUTERS

Як повідомляв УНІАН, раніше в Росії чоловік вирішив зігрітися і розвів у квартирі багаття. За словами сусідів, влітку він спиляв і здав труби на металолом, а тепер мало не спалив багатоповерхівку.

А в одній зі шкіл РФ завгосп підпалив школу з дітьми, щоб провчити прибиральницю.

Вас також можуть зацікавити новини: