Екс-розвідник розповів, якими бункерами може користуватися Путін / фото – скриншот

Колишній співробітник КДБ СРСР та Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Жирнов заявив, що російський диктатор Володимир Путін має чимало бункерів. Проте не всі вони пристосовані для тривалого проживання.

В ефірі телеканалу FREEДОМ Жирнов підтвердив, що під Кремлем був бункер ще за правління Сталіна. Також ще за його часів була побудована гілка метро, якою він міг непомітно виїхати з Кремля в будь-який момент.

За словами екс-співробітника Служби зовнішньої розвідки РФ, другий бункер має назву "Раменки-43". Він теж розташований у Москві.

Відео дня

"Плюс є бункери у всіх спецслужб, у КДБ теж є кілька об’єктів, у генерального штабу є кілька об’єктів. Насправді цих бункерів у спецслужб – як собак нерізаних", – додав він.

Крім того, Жирнов зазначив, що для Путіна вирили бункер у Ново-Огарьово.

"У нього, безумовно, скрізь, де є резиденції, є бункери. Інше питання, наскільки вони глибокі та наскільки обладнані, щоб забезпечувати автономне життя протягом довгого часу. Ось таких бункерів не так багато", – пояснив він.

Що відомо про бункери Путіна

Екс-депутат Держдуми Геннадій Гудков розповів, що в Росії повно бункерів на випадок ядерної війни. У самого ж Путіна є не один бункер. Гудков підтвердив, що Путін ховається в бункері, який нагадує "цілі підземні міста".

На початку грудня 2022 року у ЗМІ зʼявилася інформація про те, що президент Росії Володимир Путін має розгалужену мережу секретних бункерів, розташованих від Москви до Уралу, і продовжує будівництво підземних сховищ в країні. До того ж, у Путіна є офіційна і неофіційна мережа бункерів.

Вас також можуть зацікавити новини: