Кадиов прокоментував дії Пригожина / скріншот

Глава Чечні Рамзан Кадиров прокоментував те, що відбувається в РФ. Він назвав дії ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина мерзенною зрадою.

"Все, що відбувається - ніж в спину і справжній військовий заколот!",- висловив він свою думку. Він також нагадав, що не раз попереджав, що війна - не час для озвучування особистих образ і вирішення суперечок.

У зв'язку з цим Кадиров навіть пригрозив, що "подібні дії можуть призвести до кривавих наслідків".

Відео дня

Також глава Чечні висловив чергову оду главі Кремля, мовляв той знає всю ситуацію до найдрібніших подробиць краще будь-якого стратега і повністю контролює проведення так званої "СВО". "Вірно зазначив Володимир Володимирович у зверненні до нації - це військовий заколот! Ніякого виправдання подібним діям немає!",- заявив Кадиров.

Крім того, він звернувся до патріотів не вестися на провокації. "Скільки вкидань, скільки брехні, скільки брехливих закликів, які лякають наших громадян, створюють небезпеку виникнення дестабілізуючої обстановки. І це очікувані наслідки зрадницького маршу Пригожина", - висловив свою думку він. 

Також він вважає, що Пригожин зробив виклик державі.

"Бійці міноборони і Росгвардії по Чеченській республіці вже виїхали в зони напруженості. Ми зробимо все, щоб зберегти єдність Росії", - пообіцяв ватажок тік-токерів.

"Заколот повинен бути придушений, і якщо для цього необхідно вжити жорстких заходів, то ми готові!",- підсумував він.

Пригожин проти Міноборони РФ: заколот у Росії

23 червня ввечері ватажок ПВК " Вагнера "Євген Пригожин звинуватив російських кадровыйх військових в обстрілі "вагнерівців", проте там заперечують його слова.

Після цього ватажок "найманців" поширив ряд аудіо з погрозами на адресу російського міноборони, а вранці 24 червня він з найманцями нібито дійшов до Ростова, де вимагає зустрітися з Шойгу і Герасимовим.

Вас також можуть зацікавити новини: