У Махачкалі на автосервісі зберігалася вибухонебезпечна речовина, дізналися журналісти / фото t.me/vchkogpu

У російській Махачкалі в частині приміщень автосервісу, який знаходиться біля автозаправки, зберігалося багато добрив з селітрою (вибухонебезпечна речовина).

На автосервісі почалася пожежа, і на неї прийшли подивитися люди, а потім стався потужний вибух, повідомляє ВЧК-ОГПУ в Telegram. За його даними, вибухова хвиля спровокувала детонацію двох цистерн на АЗС і дуже сильне загоряння.

"Після початку пожежі в автосервісі, подивитися на яку зібралися люди, селітра вибухнула. Вибух був такий потужний, що знищував все на шляху, зокрема, намет-гриль з сім'єю з чотирьох осіб...", - наголошується на каналі.

Відео дня

У Махачкалі на автосервісі зберігалася вибухонебезпечна речовина, дізналися журналісти / фото t.me/vchkogpu

Що відомо про вибух у Махачкалі

Махачкала - це місто, яке є столицею Республіки Дагестан. Воно знаходиться на березі Каспійського моря. Примітно, що Росія часто атакує Україну ракетами, які в небі над Каспійським морем запускають бомбардувальники.

14 серпня ввечері з'явилася інформація, що у Махачкалі був потужний вибух, почалася пожежа, і вогонь нібито поширився на житлові будинки. За відомостями рятувальників, площа загоряння становила 500 квадратних метрів.

У МВС повідомляли, що на АЗС вибухнули дві цистерни з паливом. Крім того, можливо, згорів автобус з людьми. За відомостями медиків, жертвами вогняного інциденту в Махачкалі стали 35 осіб. Є десятки постраждалих.

Вас також можуть зацікавити новини: