Кількість жертв вибуху в Махачкалі зросла / скріншот

У російському місті Махачкала, яке є столицею Республіки Дагестан, підскочило число жертв пожежі на автозаправній станції.

Під час аварійно-рятувальних робіт знайшли тіла ще трьох осіб, повідомляє МНС РФ. "За уточненою інформацією, внаслідок пожежі на автозаправці 105 постраждало, з них 30 загинуло", - зазначили рятувальники.

Пізніше медики повідомили, що кількість жертв вогняного інциденту в Махачкалі збільшилася до 35 осіб. Такою інформацією поділився ТАСС у Telegram.

Відео дня

У Кумторкалінському районі після вибуху на АЗС влада Дагестану вирішила запровадити режим надзвичайної ситуації.

Варто зазначити, що Махачкала знаходиться на березі Каспійського моря. Примітно, що РФ часто відправляє свої бомбардувальники в Каспійське море і звідти запускає ракети по мирних українських містах. Унаслідок таких підлих атак є багато руйнувань, жертв і постраждалих.

Вибух і пожежа в Махачкалі - що повідомлялося

Увечері 14 серпня стало відомо, що у Махачкалі на АЗС був потужний вибух, і почалася пожежа. У мережі повідомили, що вогонь поширився на житлові будинки. Рятувальники уточнили, що площа пожежі становила 500 квадратних метрів.

За відомостями російського МВС, на заправці вибухнули дві цистерни з паливом з восьми, тому могли бути повторні вибухи. За попередніми відомостями, міг згоріти автобус з людьми.

У Центрі медицини катастроф повідомляли про 12 жертв і 50 постраждалих. Вранці 15 серпня з'явилася інформація, що жертвами стали 27 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: