Пожежа в Махачкалі / Скріншот

У Махачкалі ввечері почалася масштабна пожежа, вогонь поширився на житлові будинки. Про це повідомляють російські Telegram-канали.

У мережі з'явилися відео палаючої автозаправної станції, пізніше стало відомо, що загоряння почалося в будівлі автосервісу, розташованого поруч. За попередніми даними, загинули вже 10 осіб, ще понад 50 - постраждали. 

У мерії Махачкали попереджають, що на місці існує загроза повторного вибуху, людей відводять від місця події. За словами рятувальників, площа пожежі становить 500 квадратних метрів.

Оновлено о 06:50: Кількість загиблих внаслідок масштабної пожежі на автозаправці в Махачкалі зросла до 27 осіб. Ще 66 людей зазнали поранень різного ступеня тяжкості, пише російський "Інтерфакс".

Оновлено о 00:30: У Центрі медицини катастроф повідомляють про загибель 12 людей, ще 50 - постраждали.

Скриншот

Оновлено о 23:45: Повідомляється, що в момент вибуху міг повністю згоріти автобус із людьми. У російському МВС заявили, що на АЗС вибухнули лише дві цистерни з паливом із восьми, тому існує ризик повторних вибухів.

У МОЗ Дагестану кажуть, що постраждали 20 осіб, тим часом Telegram-канали пишуть про 70 постраждалих, серед них діти. 13 автомобілів повністю згоріли, ще більше 40 – отримали пошкодження.

В екстрених службах повідомили, що вибухнули дві цистерни на АЗС, після чого палаюче паливо разом з вибуховою хвилею накрило людей в радіусі 50 метрів, які прийшли подивитися на пожежу в автосервісі. 

Пожежі в Росії: останні новини

Сьогодні ввечері стало відомо про потужні вибухи на території Талінського нафтового родовища (Ханти-Мансійський автономний округ). Повідомлялося, що постраждалих робітників госпіталізували з важкими опіками, на місці почалася пожежа.

Раніше в Підмосков'ї виникла сильна пожежа на базі будівельних матеріалів

На початку місяця повідомлялося, що на території Російської Республіки Саха діяли 98 природних пожеж, вогонь охопив понад 120 тисяч гектар лісу.

Вас також можуть зацікавити новини: