Володимира Путіна можуть знести конструктивні владні сили, вважає Марк Фейгін / фото REUTERS

Владу Володимира Путіна в Росії можуть знести якісь конструктивні сили, які є всередині самої влади.

Самого президента можуть знести конструктивні владні сили, розповів юрист, правозахисник та колишній депутат Держдуми Марк Фейгін в інтерв’ю Obozrevatel.

"…Знайдуться якісь особливі конструктивні сили всередині влади, які мають можливості, щоб знести якусь групу, самого Путіна, його найближче оточення та спробувати зберегти свої важелі управління, пожертвувавши певною частиною влади, на яку повісять усі гріхи", – сказав він.

Відео дня

На його думку, ці конструктивні владні сили можуть "повісити" відповідальність за війну в Україні на своїх колег й обіцяти, що за їхнього "правління" все буде інакше.

"Такий варіант розвитку подій є, але він дуже радикальний. Безперечно, його якось підтримає вулиця. Можливо, це навіть інспіруватиметься з боку влади…", – вважає експерт.

Раніше Марк Фейгін говорив, що якщо армія РФ зазнає тотальної поразки в Україні залишить всю територію української держави, зокрема і Крим, і Донбас, то владі Володимира Путіна настане кінець.

Нагадаємо, РФ здійснила повномасштабне вторгнення в Україну рано вранці 24 лютого. Збройні сили України вже знищили приблизно 49 050 загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: