Микола Патрушев не "зливає" дані ЦРУ, вважає Сергій Пугачов / фото REUTERS

Колишній директор Федеральної служби безпеки Росії, секретар Ради безпеки країни Микола Патрушев вважає російського президента Володимира Путіна "нижчим за плінтус", і у нього може бути своя гра.

Патрушев багато разів був в США, мав контакт за лінією спецслужб, але він не здає дані Центральному розвідувальному управлінню, розповів екс-друг Путіна - російський бізнесмен Сергій Пугачов, в інтерв'ю журналісту й засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону.

На думку співбесідника, секретар Радбезу РФ здатен створювати "якісь коаліції".

Відео дня

"Патрушев був в Америці багаторазово. У нього завжди був контакт за лінією спецслужб. Звісно, Патрушев вважає Путіна зовсім нижчим за плінтус і ніяким не президентом. Я б так сказав: у Патрушева може бути своя гра. Не те що він здає інформацію якусь із-під столу Путіна чи таємні документи копіює й віддає у ЦРУ. Звісно, ні…", - вважає бізнесмен.

Цікаві новини про Миколу Патрушева

Раніше з'явилися чутки, що Микола Патрушев може "зливати" відомості США.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що він може замінити Володимира Путіна, через нібито погіршення стану здоров'я російского президента.

Варто зазначити, що з 24 лютого 2022 року Штати наклали на Патрушева повторні персональні санкції через повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Перші персональні санкції проти нього Штати запровадили у 2018 році.

Довідка УНІАН. Микола Патрушев був директором ФСБ з 9 серпня 1999 року до 12 травня 2008-го. З 12 травня 2008 року він знаходиться на посаді секретаря Радбезу Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: